Incasso: de (vriendelijke) aanhouder wint

Debiteuren zijn zich doorgaans terdege bewust van een aanmaning of naderende incassoprocedure. Er kunnen echter tientallen redenen ten grondslag liggen aan de wanbetaling van de debiteur. Verduyn Incasso kiest daarom voor een vasthoudende, ‘de aanhouder wint’-aanpak, mét een persoonlijke touch. Uw klanten zijn tenslotte ook mensen en wij weten niet wat er zich voor het opstarten van de incassoprocedure heeft afgespeeld.

Haast en doorzetten

Haast en doorzettingsvermogen zijn echter geboden. Hoe eerder Verduyn Incasso het (pre-)incassotraject inzet, hoe groter de kans op een buitengerechtelijke afwikkeling. Onze ervaring leert ons dat afwachten geen optie is. Uw debiteur kan failliet gaan of in de schuldsanering terecht komen, met als resultaat dat u met niks achterblijft.

Vriendelijk aanpak of juridische middelen

De sleutel ligt in veel gevallen bij een persoonlijke benadering van de debiteur en dat is ook waar onze voorkeur ligt. Maar soms sorteert deze vriendelijke aanpak niet het juiste effect. Wanneer uw klant niet reageert op de sms’jes, e-mails, brieven en telefoontjes, rest ons enkel de volgende stap: juridische druk.

Verduyn Incasso beschikt over de juridische middelen om beslag te laten leggen, te dagvaarden of een faillissement aan te vragen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uiteindelijk uw geld krijgt.

Enkele voordelen van Verduyn’s Incasso zijn:

  • proactieve en vasthoudende incasso;
  • oplossingsgericht en open voor bemiddeling;
  • juridische mogelijkheden;
  • hoog slagingspercentage;
  • u kunt verder met ondernemen.